TEVREDEN KLANTEN. Zoals het hoort.


Het PersoneelsHuys is graag een partner voor haar klanten. Om te sparren, voor advies, voor arbeidsbemiddeling en het beantwoorden van P&O vraagstukken. Dagelijks werken wij aan P&O en uitzendoplossingen voor talloze bedrijven in en rondom de regio Eemland. Lees wat zij zeggen over onze kwaliteit en werkwijze.

logo.jpg

Sylvia Krebber, Daily Déli Quality Catering:

"Geruime tijd werken wij samen het Het PersoneelsHuys. Zij ontzorgen ons met ondersteuning van personele zaken. Door de betrokkenheid van Harry en Paul bij onze organisatie begrijpen zij precies wat wij zoeken. Meedenken, service en ervaring: dat is van toepassing op Het PersoneelsHuys!"

Logo_2Wielkoerier.png

Martin Bos, 2Wielkoeriers Amersfoort:

"Ik werk alweer enkele jaren samen met Harry en Paul van Het PersoneelsHuys. Ik stem mijn planning met hun af en zij zorgen voor de juiste mensen op het gevraagde moment. Zij denken altijd met mij mee. Wat voor mij heel belangrijk is, is dat mijn bezorgingen juist geleverd worden. Dat doen de uitzendkrachten van Het PersoneelsHuys perfect; er komen nooit klachten binnen. Voor mij als ondernemer is het ideaal dat ik altijd bij Het PersoneelsHuys terecht kan!"

Logo_K3Delta.jpg

Truus Veens, P&O functionaris bij K3Delta:

"Het PersoneelsHuys is onze flexpartner. Zij organiseren op diverse locaties toezichthouders en dat loopt al jaren zeer tot onze tevredenheid."

Logo_MBO.png

Miriam Koenders, hoofd P&O van MBO Amersfoort:

"Het PersoneelsHuys is een prima combinatie van prettig contact en een goede, to-the-point en flexibele dienstverlening!"

linkbutton.png Over ons